jijbent logo

LEREN ONTWIKKELEN

JIJ BENT

Het Maaiveld, netwerk voor jonge leidinggevenden in het onderwijs

Jong, snel, gedreven en kundig. Maar ook vol ongeduld, haastig en oordelend. Dit kenmerkt de deelnemers van Het Maaiveld. Ze bezetten allen een eindverantwoordelijke positie. Ze zijn binnen de eigen organisatie vaak de jongsten, maar hebben al veel invloed.

Deel pagina:

Jong, snel, gedreven en kundig.

Maar ook vol ongeduld, haastig en oordelend. Dit kenmerkt de deelnemers van Het Maaiveld. Ze bezetten allen een eindverantwoordelijke positie. Ze zijn binnen de eigen organisatie vaak de jongsten, maar hebben al veel invloed.

JIJ BENT is initiatiefnemer van Het Maaiveld en heeft de eer deze groep te mogen begeleiden en inspireren. Middels betekenisvolle ontmoetingen waar het hoofd niet altijd gevuld wordt met antwoorden. Het komt vaak genoeg voor dat Het Maaiveld juist vragen oproept. Een vrije ruimte dus. Eén die uitnodigt tot reflectie en verder onderzoek, dat wellicht leidt tot experimenteren in het persoonlijk leiderschap.

Een plek binnen Het Maaiveld is gewild. Een intakegesprek is vereist en de intakers van JIJ BENT zijn streng: jong en leidinggevende zijn is niet genoeg! Durf je een intake aan? Neem contact op met JIJ BENT.